Beschermvrouw - Muziekkapel Vrijwillige Politie district Kerkrade

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Ine Aasted-Madsen van Stiphout ging in 2011 met genoegen in op de vraag om Beschermvrouw van de Politiekapel te worden.
Zelf heeft ze ooit op een blauwe maandag tuba gespeeld bij een harmonie. Vanuit haar eerder woordvoerderschap militaire muziek kent ze vele militaire kapellen en muziekkorpsen. Daarom ook dat deze in Eindhoven geboren oud politicus weet hoe belangrijk het is om naast plezier in muziek maken ook aandacht te besteden aan het muzikaal representeren van de eenheid. Van 2002-2006 alsook 2008-2010 was zij, nadat ze eerder reeds raadslid in Landgraaf was, lid van de Tweede Kamer der Staten Generaal in Den Haag. Hier hield zij zich onder meer bezig met aangelegenheden betreffende het defensiepersoneel en met het beleid rond zorgleerlingen, patiƫntenbelangen in de zorg en geestelijke gezondheidszorg voor jeugdigen. Van 2011-2014 was zij Provincieel Statenlid. In 2014 werd zij benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau.
Ine Aaasted Madsen volgde de onderwijzersopleiding PABO, M.O.-orthopedagogiek (M.O.-a), de Hogere Kaderopleiding Pedagogiek (diagnostiek en hulpverlening) en de magistrumopleiding voor schoolleiders (1 jaar). Van februari 1992 tot augustus 1997 was zij jongerenwerker bij Stichting Welzijnswerk Echt. Tussen 1997 en mei 2002 was ze locatiedirecteur van De Zonnewijzer, een school voor zeer moeilijk opvoedbare kinderen (ZMOK). Na een politieke carriĆØre is Ine Aasted-Madsen van Stiphout anno 2013 zelfstandig adviseur, coach, trainer en mediator, zie ook http://www.tobas.nl

Ine Aasted-Madsen van Stiphout richtte eerder een stichting op (en heeft zitting in het stichtingsbestuur) die zich het lot van Hilltribe -en ouderloze kinderen in het noorden van Thailand aantrekt:
Alle foto's op onze website www.mvpkerkrade.nl zijn sfeerfoto's waarbij niet een individu centraal staat
Klik hier voor onze privacyverklaring
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu