Privacy - Muziekkapel Vrijwillige Politie district Kerkrade

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Privacy
Contactgegevens: http://www.mvpkerkrade.nl, mailadres: mvpkerkrade@hotmail.com, tel. 0031650868057
DeMuziekkapel Vrijwillige Politie district Kerkrade verwerkt geen persoonsgegevens via haar eigen website www.mvpkerkrade.nl. De website toont actiefoto's van de vereniging welke als sfeerfoto functioneren en waarbij niet het individu centraal staat. Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers. Als u er van overtuigd bent dat wij desondanks zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld, neem dan contact met ons op via mvpkerkrade@hotmail.com, dan verwijderen wij deze informatie. De Muziekkapel Vrijwillige Politie district Kerkrade neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens tussen zit. Delen van persoonsgegevens met derden: Muziekkapel Vrijwillige Politie district Kerkrade heeft via de website www.mvpkerkrade.nl sfeerfoto's gepubliceerd waarbij niet een individu centraal staat. Deze foto's zijn door derden op te vragen. Muziekkapel Vrijwillige Politie district Kerkrade gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken. Muziekkapel Vrijwillige Politie district Kerkrade wil u er op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.
Alle foto's op onze website www.mvpkerkrade.nl zijn sfeerfoto's waarbij niet een individu centraal staat
Klik hier voor onze privacyverklaring
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu